jangan meludah ke langit sebab takut nanti bukan ludah je yg jatuh balik ke muka sendiri...malah tahi burung ikut jatuh jugak....
(tapi kadang² aku pon mcm tu...baru la bole sentap menyentap)

Aku Nora

Nama sebenar aku Siti Noorbaizura Binti Mustafa. Boleh panggil Nora. Aku dah berkahwin dengan Shahywalrulizhammir Bin Basri.Sekarang aku dah ada 3 orang anak pada usia 27 tahun. Puteri sulung aku Nur Insyirah, kedua dan ketiga adalah putera yang aku beri nama Muhammad Nur Iman dan Muhammad Irfan.

Hidup bersederhana di kawasan perumahan di Jalan San Peng. Rumah flat DBKL je...itupon bertahun mintak baru dapat. Nasib baik dapat kat situ sebab rumah mak aku pon tak jauh dari rumah yang aku duduk sekarang. Senang nak hantar anak, senang nak pergi kerja.

Aku berkerja sebagai kerani di sektor awam. Suami aku pulak berniaga sendiri secara kecik-kecilan menjual tudung. Cukup la pendapatan kami untuk menyara keluarga. Insyaallah kalau ada rezeki dan peluang, kami ingin buka perniagaan sendiri yang besar sikit dari sekarang. Jual tudung la perancangannya. Tak tahu lah kalau ada perancangan lain.